20 Haziran 2014 Cuma

creazion dergisi

Dün ilk defa Creazion dergisini aldım , 4. sayısı olmuş, bazı bloglarda görüyordum merak ettiğim halde almamıştım, bu ay burda dergisindede bana uyan bir şey görmediğimden hadi dedim bu dergiyi alayım, fiyatı 7 liraydı, içinde çok model olmasada  fenada sayılmaz, kalıpların ölçülerini henüz bilmiyorum dikince görücem büyükmü olacak küçükmü yoksa tam ölçüsündemi, ben bir iki modeli sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşlar, dahada geride güzel modeller var elbiseler, bluzlar, pantolonlar onuda dergiyi alan arkadaşlar görecekler zaten...  mutlu hafta sonları herkese...


 


4 yorum :

  1. bebek elbisesi ne güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. Banada çok şirin geldi yayınladım. Teşekkürler mor incir.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba arkadaşım Geçmiş bayramın mübarek olsun. Creazion dikiş dergisinden kış sezonu dikiş kursunda bizlerde aldık ben herhangi bir model uygulamadım. Fakat öğretmenimiz model kalıplarının Burda dergisi kadar düzgün ve beden ölçülerine uyumlu olmadığını söylemişti.Çok prova çıkıyormuş.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim arkadaşım uyarın için. Bende henüz birşey dikmedim bu kitaptan. Dikmek nasip olursa gorucem kalıpların ayarlarını. Sevgiler.

    YanıtlaSil